ARSENAL OTTAA BARCELONAN RAFINHA ALCANTARA -KESKITÄ

31.05.2020 0
Arsenalin on ilmoitettu olevan kiinnostunut allekirjoittamaan brasilialainen kansainvälinen Rafinha Alcantara, jonka Barcelona aikoo myydä kesällä.
 
Espanjalaisen Mundo Deportivo -lehden raportin mukaan Arsenal tarkkailee Barcelonan keskikenttäpelaajaa Rafinha Alcantaraa silmällä pitäen brasilialaisen kesäkamppailua.
 
27-vuotias Rafinha on Barcelonan kuuluisan La Masia -akatemian tuote. Hän debytoi ensimmäisen joukkueensa vuonna 2011, mutta ei ole koskaan pystynyt vakiinnuttamaan itsensä säännöllisyydeksi alkaessaan XI. Tähän mennessä hän on onnistunut vain 90 vanhempi esiintyminen, pussitus 12 maalia.
 
Viime kesänä Barcelona lähetti Rafinhan lainaksi toiselle La Liga -asulle Celta Vigolle. Tämä on hänen toinen väliaikainen loitsunsa galicialaisten kanssa, kun hän on viettänyt kampanjan 2013-14 kampanjassa klubeilla. Meneillään olevassa kampanjassa brasilialainen on esiintynyt 27 kertaa kaikissa kilpailuissa, tehnyt pisteitä ja auttanut kahta tavoitetta kohti.
 
Celta Vigolla on mahdollisuus tehdä Rafinhan siirto pysyväksi 16 miljoonan euron palkkiolla. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa tämä ei kuitenkaan välttämättä ole mahdollista La Liga -klubille. Barcelona kuitenkin pyrkii purkamaan 27-vuotiaan, koska he odottavat saavan tuloja rahoittaakseen päätavoitteitaan, mukaan lukien Lautaro Martinez Inter Milanosta.
 
Tämä tilanne on herättänyt kiinnostusta Arsenalilta, joka on seurannut keskikenttäpelaajia jo jonkin aikaa raportin mukaan. Taistelijat tarvitsevat lisäämistä keskikenttäosastolleen kesällä, koska Dani Ceballos näyttää palaavan Real Madridiin laina-aikojakson päättyessä.
 
Lisäksi on kysymysmerkkejä saksalaisen leikkurin Mesut Ozilin tulevaisuudesta, kun hänen sopimuksensa oli määrä päättyä vuonna 2021. Rafinha olisi tätä varten toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, kun otetaan huomioon hänen kykynsä pelata lukuisissa keskikentän asemissa. ja hyökätä.
 
Arsenalin on kuitenkin joututtava kohtaamaan Inter Milanon kilpailu varmistaakseen Brasilian kansainvälisen allekirjoituksen. Raportissa todetaan, että Barcelona harkitsee myös mahdollisuutta käyttää Rafinhaa merkityksessä sopimuksessa Martinezin allekirjoittamiseksi Serie A -raskauksista.
 
Myös Nerazzurrit ovat avoimia tällaiselle skenaarialle, kun taas keskikenttäpelaaja itse saattaa odottaa paluutaan klubille, jossa hän aiemmin vietti kuusi kuukautta lainaksi vuonna 2016.
 
Tilanteessa näyttää melko selvältä, ettei Rafinhalla ole tulevaisuutta Barcelovassa. Nyt on nähtävä, mitä tulevaisuus koskee kahden aikarajan ylittävää Brasilian kansainvälistä edustajaa, jonka Arsenal, Celta Vigo ja Inter Milan ovat kaikki halukas allekirjoittamaan hänet kesällä.