Cristiano Ronaldo sanoo siirtyvän Juventukseen oli "kohtalo

23.08.2018 0
TURIN, Italia - Cristiano Ronaldo oli "kohtalo" liittyä Juventukseen, kun hän pyrkii olemaan vain toinen pelaaja, joka voitti Mestarien liigan kolmella eri klubilla.
 
Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventukseen off-season-sarjassa 112 miljoonan euron ennätyksestä (131,5 miljoonaa dollaria).
 
"Elämässä on asioita, jotka näyttävät olevan kohtalokkaita, ja tässä tapauksessa se oli sellaista", Ronaldo sanoi haastattelussa DAZN-suoratoistopalvelusta. "En ole koskaan odottanut pelata tässä ryhmässä, mutta jotkut asiat tapahtuvat luonnollisesti. Minulle se oli helppo päätös, mitä Madridissa tapahtui, se on uskompaa, voin kaiken, perheeni asuu siellä, mutta se on osa menneisyyttä. yrittää kirjoittaa tarinaa tässä klubissa. "
 
Ronaldo ei pudonnut Juventusin kilpailevaa debyyttinsä, mutta joukkue voitti edelleen Chievo Veronaon lauantain 3-2.
 
Silti Ronaldo sai positiivisia merkkejä saaden pari mahdollisuutta ja yhdistää hyvin hänen uusi joukkuetoverinsa.
 
"Olen erittäin onnellinen, joukkue on vahva ja Juva, kuten kaikki tietävät, on yksi maailman parhaista seuroista", Ronaldo sanoi. "Pidän siitä, kuinka he kouluttavat, heidän mentaliteettinsa, heillä on erityisiä menetelmiä, he ovat erittäin ammattitaitoisia ja tästä syystä minusta tuntuu hyvältä."
 
Juventus on voittanut seitsemän suoraa Serie A-sarjan ja neljän suoran liigan ja cupin kaksinpelin, mutta viimein voitti Mestarien liigan vuonna 1996. Ronaldo on voittanut Euroopan huippuluokan turnauksen viisi kertaa, mukaan lukien neljä viimeistä viittä, tavoitteet.
 
Portugalin ensimmäinen voitti palkinnon Manchester Unitedin kanssa vuonna 2008. Clarence Seedorf on ainoa pelaaja, joka on voittanut sen kolmella eri klubilla.
 
"Haluan voittaa Mestarien liigan Juventuksella", Ronaldo sanoi. "Keskitymme siihen, minun joukkuetovereilleni, mutta ilman, että sitä pakotetaan. Menemme askel askeleelta ja sitten näemme, onko se tänä vuonna, ensi vuonna tai sen jälkeen."
 
Toinen Mestarien liigan voitto näkisi myös hänen liittyvän Francisco "Paco" Gentoon, kun pelaajat ovat voittaneet Euroopan eliitti-klubikilpailun ennätyksellisen kuusi kertaa. Gento teki sen vuosien 1956 ja 1966 välillä.
 
Ronaldo voitti Mestarien liigan historian parhaan maalin viime kaudella Torinon Juventusta vastaan ​​- mahtava yläkulma, joka sai hänelle pysyvän ovation italialaisturvan fanit.
 
Ja 33-vuotias myönsi, että hänellä oli osuutta päätöksestään siirtää Torinolle.
 
"Pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron päivän lopulla, joten sanoisin, mitä seurasin stadionilla auttanut, ollakseni rehellinen", Ronaldo sanoi. "Se oli mielestäni paras tehtävä urallani tähän mennessä. Ja tietenkin, kun ihmiset alkavat suosiota minua stadionilla, olin kuin" Wow ".
 
"(Se) yllätti minua paljon, koska elämässäni ei ole koskaan tapahtunut, niin oli uskomattoman hetki."