Furious Cristiano Ronaldo tekee Juventuksen siirtopyynnöt Mestar

19.04.2019 0
Cristiano Ronaldo vaatii suurta kunnostusta Juventuksessa, kun tiistaina on tullut Mestarien liigan tappio Ajaxia vastaan.
 
Vaikka hänen suuri kilpailijansa Lionel Messi vaivasi Manchester Unitedia ja varmisti Barcelonan läsnäolon kilpailun puolifinaaleissa, Juventus heitti pois lyijyn, ja Erik ten Hagin varhainen nuori puoli voitti sen.
 
Ronaldo, joka voitti kolme Mestarien liigan otsikkoa peräkkäin Real Madridin kanssa ja ilmestyi kahdeksassa peräkkäisessä välierässä, on Gazzetta dello Sportin mukaan raivoissaan Juvein kapitulaation kanssa ja tyytymätön Max Allegrin käyttämiin jäykkiin taktiikoihin.
 
34-vuotias saapui viime kesänä 112 miljoonan euron kustannuksella, ja sen odotettiin takaavan Juventuksen läsnäolon kilpailun jälkimmäisissä vaiheissa, ja hänen edellisen kierroksensa Atletico Madridia vastaan ​​tapahtuneen hattu-tempun jälkeen näytti siltä, hänen allekirjoituksensa saisivat välittömästi eurooppalaiset osingot.
 
Tapahtuma on toista kertaa, mutta Portugalin kuvake on tuhoutunut hänen äitinsä paljastamana. ”Hän oli hyvin surullinen. Hän olisi halunnut mennä finaaliin. Hän tulee olemaan seuraavaa. Mitä hän sanoi minulle? ”Äiti, en tee ihmeitä”.
 
Ronaldo odottaa nyt Juventuksen hierarkiaa valvomaan suurta uudelleenrakentamisprosessia kesällä vahvistamaan ja ikääntymään. Paulo Dybalaa voitiin myydä jopa 100 miljoonalla eurolla ironisesti rahoittamaan "uuden Ronaldo" -nimisen pelaajan, Benfican Joao Felixin, liikkeen.
 
Tiistain keskiviikkoisen voiton Matthijs de Ligtin maalintekijä on myös korkea Juvein halutulla listalla sekä Lyonin kaikkien toimijoiden keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombele, jota myös Manchester City ja Chelsea haluavat.
 
Kuka tulee olemaan Juventuksen ruorissa seuraavan kauden alussa, on kuitenkin edelleen voimakas keinottelu Allegrin kanssa tämän viikon aikana, vaikka 51-vuotias vaati, että hän ylläpitää klubin tukea.
 
Antonio Conte, joka on nauttinut Chelsean säkityksen jälkeen kausiluonteisesta sapattikirjasta, on ollut yhteydessä paluun Torinon jättiläisiin ja on vahvistanut aikovansa palata johdolle välittömästi.
 
”En vieläkään tiedä, minne menen”, hän kertoi keskusteluohjelmalle ”E poi c'è Cattelan” jaksossa, joka ilmestyy torstai-iltana.
 
”Mutta varmasti valitsen tiimin, jolla on hanke, joka vakuuttaa minut.”