Juventuksen ja Interin välissä Fiorentina asetti Chiesan hinnan

20.02.2019 0
Federico Chiesa vahvistaa olevansa yksi käynnissä olevan Serie A -kampanjan suurista päähenkilöistä, ja hän on pelaaja, jota arvostavat suuresti monet eurooppalaiset huippukerhot, varsinkin Italiassa, jossa Juventus ja Inter haluaisivat saada palvelunsa turvaamaan seuraavat palvelut kesä.
 
Juventus on siirtynyt Chiesalle jo vuosia ja ensimmäinen yhteydenotto juontaa juurensa 2017 Federico Bernardeschin kanssa käytyjen neuvottelujen ohella.
 
Toisaalta on Inter: Beppe Marotta, joka haluaa jatkaa sitä, mitä hän aloitti Juvessa ja jatkaa puhetta Federico-isän, Enrico Chiesan, kanssa. Nerazzurrin toimitusjohtaja haluaa vahvistaa tiimiä kahdella nuorella italialaisella tähtimiehellä: Nicolo Barella ja Fiorentina-hyökkääjä.
 
Ainoastaan ​​yksinomaan keräämänsä mukaan Marotta haluaa ristiriidassa Fiorentinan tahdon kanssa. Della Valle -perhe kieltäytyi tarjoamasta lähes 50 miljoonan euron tarjousta Napolista viime kesänä ja myymään jalokivinsä, he haluavat vähintään 70 miljoonaa. Tärkeä hahmo, joka tuntuu olevan valmiina ja laadukkaaseen harppaukseen.