Käyttöehdot

Kuinka käytämme sitä?

Päätavoitteemme kerätä tietoja sinulta on tarjota sinulle tehokas ja räätälöity kokemus käyttäessäsi palveluitamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden parantaa verkkokaupunkikokemustasi tarjoamalla tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat tarpeitasi, ja hyödyntämällä verkkosivustosi käyttömahdollisuuksia. Käytämme tietojasi monella eri tavalla. Esimerkiksi teemme sisäistä tutkimusta käyttäjien väestötiedoista, etuista ja sivuston käytöstä, jotta voimme paremmin ymmärtää ja palvella sinua. Voimme myös käyttää tietojasi antamaan sinulle tietoja, jotka joissakin tapauksissa kohdistetaan etusi mukaisiksi.


Miten suojelemme tietojasi?

Sivustomme käyttää alan standarditekniikkaa ja pyrkimyksiä suojata henkilökohtaisten tunnistettavien tietojen luottamuksellisuus. Näihin kuuluvat suojatut palvelimet ja palomuurit. Kaikki keräämämme käyttäjätiedot on suojattu luvattomalta käytöltä. Näihin tietoihin saa käyttää vain valtuutettuja työntekijöitä, jotka tarvitsevat tietoja tietyn tehtävän suorittamiseen.


Tilauksen hyväksyminen

Huomaa, että voi olla tiettyjä tilauksia, joita emme voi hyväksyä ja joiden on peruutettava. Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan kieltäytyä tai peruuttaa mikä tahansa syy mikä tahansa syy. Jotkut tilanteet, jotka saattavat johtaa tilauksesi peruuttamiseen, sisältävät rajoituksia ostettavissa olevista määristä, epätarkkuuksia tai virheitä tuote- tai hinnoittelustiedoissa tai luotto- ja petostenvälitysosaston tunnistamia ongelmia. Voimme myös vaatia lisätarkastuksia tai -tietoja ennen tilauksen hyväksymistä. Otamme sinuun yhteyttä, jos kaikki tai minkä tahansa tilauksesi tilaus peruutetaan tai jos tarvitset lisätietoja tilauksen vastaanottamiseksi.


Force Majeure

Myyjä ei ole vastuussa tavaroiden myöhästymisestä tai toimittamatta jättämisestä sotien, maanjäristyksen, vakavan tulvan, tulipalon ja muiden molempien osapuolten hyväksymien ylivoima-alueiden syiden takia. Myyjän on kuitenkin ilmoitettava ostajalle faksilla / teleksillä välittömästi tällaisesta tapahtumasta ja neljäntenä päivän kuluessa sen jälkeen, kun hän lähettää ilma-aluksen ostajalle hyväksymistään sen paikan toimivaltaisten viranomaisten myöntämä todistus, josta onnettomuus on todisteeksi . Tällaisissa olosuhteissa myyjät ovat kuitenkin velvollisia ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin tavaroiden toimittamisen nopeuttamiseksi. Jos myöhästyneisyys ylittää kymmenen viikkoa, ostajilla on oikeus peruuttaa tämä sopimus.


yleinen

Tämä sopimus edustaa osapuolten välistä täydellistä sopimusta ja korvaa kaikki aikaisemmat sopimukset ja edustustot niiden välillä. Näissä käyttöehdoissa käytetyt otsakkeet ovat vain viitteellisiä ja eivät missään tapauksessa rajoita tai rajoittaa osan soveltamisalaa. Jos jonkin tämän Sopimuksen määräystä pidetään mistä tahansa syystä toteuttamiskelvottomana, kyseistä määräystä on uudistettava vain siinä määrin kuin se on välttämätöntä sen täytäntöönpanemiseksi, ja tämän sopimuksen muut ehdot pysyvät voimassa ja vaikuttavat täysimääräisesti. Yrityksen epäonnistuminen tämän tai muiden henkilöiden rikkomisen suhteen ei ole poikkeuslupa, eikä se saa rajoittaa yhtiön oikeuksia tällaisen rikkomuksen tai myöhemmän rikkomisen suhteen.

SITE MAP
  • Klubeille 2018-19
  • Klubeille Lasten 2018-19
  • Maajoukkue 2018
  • Maajoukkue Lasten 2018
  • Klubeille Ladies 2018-19
  • Klubeille 2017-18
  • Klubeille Lasten 2017-18
  • Klubeille Naisten 2017-18