Kuten Real Madrid, Portugali myös sopeutua elämään ilman Ronaldo

11.10.2018 0
Ei ole vain Real Madridia, joka joutuu sopeutumaan elämään ilman Cristiano Ronaldoa.
 
Portugalin kansallinen jalkapallojoukkue on myös joutunut selviytymään ilman tähtiä eteenpäin jalkapallo pelipaidat, kun hän rikkoo kansainvälisiä tehtäviä sen jälkeen, kun hän siirtyi Juventukseen ja raiskauksen syytöksestä häntä vastaan.
 
Ronaldoa ei ole kutsuttu maajoukkueesta maailmancupin jälkeen, ja portugalilainen jalkapalloliitto on jo sanonut, että häntä ei myöskään harkita tulevista kansainvälisistä otteluista myöhemmin tänä vuonna.
 
Portugali, joka voitti Euroopan mestaruuden vuonna 2016 ensimmäisestä suuresta osuudestaan, pelataan Puolassa torstaina UEFA: n kansakunnassa, sen kolmannella ottelulla ilman Ronaldoa Venäjän MM-turnauksesta lähtien. Joukkue tulee kohtaamaan Skotlannin ystävällisesti sunnuntaina.
 
"Paras maailmassa on maailman paras, mutta hän ei ole täällä, ja meidän on keskityttävä niihin, jotka ovat", Portugalin valmentaja Fernando Santos sanoi keskiviikkona. "Luotan täysin pelaajista, jotka ovat täällä ja he tulevat meille."
 
Santos sanoi, että Ronaldo pysyi täysin sitoutuneena maajoukkueeseen, kun hän jätti joukkueen kaksi ensimmäistä ottelua MM-kisojen jälkeen lepäämään kiireisen off-seasonin jälkeen, joka sisälsi hänen siirtymisen Real Madridista Juventukseen. Santos oli sanonut, että Ronaldo oli vielä asettumassa Italian klubin kanssa ja tarvitsi aikaa keskittyä siihen.
 
Viime viikolla Santos ei antanut yksityiskohtia siitä, että Ronaldo ei sisälly joukkoon, sanoen, että päätös tehtiin kolmen pelaajan, pelaajan ja portugalilaisen jalkapalloliiton pään välisen kolmenvälisen keskustelun jälkeen. Joukkoilmoitus tuli uutisten jälkeen, että Ronaldo käsittelee raiskausväitteitä Yhdysvalloissa, vaikka Santos ei kommentoinut pelaajan mielentilaa, eikä hän myöskään sanonut, että päätöksellä oli mitään tekemistä kentän ulkopuolisten kysymysten kanssa.
 
Santoksen ongelma on nyt saada joukkueensa työskentelemään ilman Ronaldoa. Ja sinne tulee Andre Silva.
 
22-vuotias hyökkääjä, jota Ronaldon täydellinen siipimies pitää Portugalin hyökkäyksessä, on tehnyt hienosti itseään tällä kaudella. Hän oli ratkaiseva joukkueen avauspuolella Italiassa kansakunnan liigassa viime kuussa, pisteyttämällä toisella puoliajalla voittaja, joka jätti Portugalin kolmanneksi ryhmän kolmanneksi alkuun Euroopan viimeisimmän kilpailun liigassa A.
 
Torstaina saavutettu voitto ei vieläkään varmista Portugalissa paikkaa neljänneksen neljän viimeisen liigan kesäkuussa, mutta se pitää joukkueen siirtymisen toisen luokan liigaan B. Portugali johtaa ryhmää 3 kolmella pisteellä, kaksi muuta kuin Puola ja Italia. Italia on jo pelannut kaksi kertaa, menettämässä Portugalissa ja vetäytyessään Puolaa vastaan ​​kotonaan.
 
"Jos voisimme voittaa tämän ottelun, se on suuri askel meille", sanoi Santos, joka kääntyi keskiviikkona 64 ja aikoo merkitä neljän vuoden vuosipäivänsä maajoukkueen kanssa. "Olemme hyvin motivoituneita tekemään sen neljälle viimeiselle."