Liverpoolin ja Manchester Cityn kasvava kilpailu tekee Community

02.08.2019 0
Sir Alex Ferguson ottaen vastaan ​​Arsene Wengerin, Jose Mourinho pyyhkäisee melkein kaikissa tai Manchester City uudistaa meluisaa naapurustonsa rauhallisesti oikeutettujen, vakiintuneen eliitin levottomuuteen Abu Dhabin haltuunoton jälkeen.
 
Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa voimme olla toisen suuren ryönnän keskuksessa, varmasti kun Pep Guardiola ja Jurgen Klopp pysyvät vastuussa. Molemmat seurat pitivät kaupan puolella viime kaudella, joten on sopivaa, että heille annetaan nopea tilaisuus tavoittaa itsensä kaikkein pelottavimpana esteenä pokaalin metsästykselle Wembleyllä tällä viikonloppuna.
 
Kaupunki kielsi jännittävästi Liverpoolilta sitä, mitä he parhaiten kaipaavat, kun Anfield-tittelin kuivuus jatkui, kun taas Englannin mestarit katselivat himoiten Merseysidersin Mestarien liigan menestystä ja sen mukanaan tuomia maailmanlaajuisia levottomuuksia ja PR-fiestaa.
 
Tarjoa Kloppille ja Guardiolalle sitä, mitä toinen piti korkeana toukokuussa ja kesäkuussa tämän kampanjan lopussa, ja pari todennäköisesti tekisi kaupan, kun kättelee ennen potkua yhteisökilpeessä.
 
Kilpailukyky ei ole ilman satunnaista vihamielisyyttä. Kaupungin kannattajat eivät unohda olutölkkien suihkua, joka seuraa heidän vihamielisen Anfield-saattajansa Mestarien liigan solmimista vuonna 2018, ja Liverpoolin leiri väittää, että moraalinen ylämaa vapautui, kun kaupungin henkilökunta kuvattiin iloisesti ja tyytyväisesti laulaen kilpailijoidensa piinoista. voitettuaan viime kauden Premier League -sarjan.
 
Financial Fair Play -yrityksen varjo tarkoittaa myös samalla kun kunnioitetaan tyyliä, jolla City on rakentanut klubinsa - infrastruktuuria yhtä paljon kuin Guardiolan ylimääräisen joukkueen majesteettisuutta - Anfieldin tyytymättömyys jatkuu, kunnes Fifa, Uefa ja Premier League päättävät. heidän tutkimuksensa sääntöjen rikkomisesta.
 
Se saa aikaan ristiriitoja; Jos kunkin klubin johtajat syövät yhdessä Wembleyn laatikoissa, ei ole vaikea kuvitella aloittavan institutionaalisen epäilyn aloittamista, jota seuraa häpeämättömän ihailun päätapahtuma urheilulaadun huipulle.
 
Kaikissa asioissa managerien tai pelaajien väliset suhteet ovat pysyneet saastumattomina. Kumisaapastasolla ei ole vielä sytyttävää tapausta, joka sopisi Roy Keaneen snarling Patrick Vieiraan.
 
Oli kerrottavaa, että kun Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson kutsuttiin tarjoamaan näkemyksensä kaupungin nimikkeiden jälkeisestä videosta, joka pilkkaa Merseyside-klubin matkoja, hän sanoi, ettei hän ollut nähnyt eikä tiennyt siitä.
 
"Ensin olen kuullut", hän sanoi.
 
Ehkä taktiikkapoliittinen diplomatia, mutta Hendersonin mestarien hallussapitoa ei pidä peittää. Hän pitää joitain kaupunkitähteitä läheisinä ystävinä.