Tämä virhe ei ole punaisen kortin toiminta, ei tahallinen

04.11.2019 0
Tottenhamin ja Evertonin välisessä ottelussa Sun Xingyin ottelu aiheutui vakavasti murtuneesta jalka Evertonin keskikenttäpelaaja Gomezista, ja korealaiset saivat myös punaisen kortin. Taivasurheilupallossa oleva Carragher kertoi, että Gomez rikkoi jalkansa onnettomuuden vuoksi. Tragediasta katsomallaan hän ei ajatellut, että Sun Xingyun taistelu oli punaisen kortin toimenpide.
 
Carragher sanoi: "Se ei todellakaan ole punaisen kortin toimenpide. Jos kyse on punaisesta kortista, jokainen tekninen toimenpide uhkaa muita pelaajia. Mutta tällaisen vakavan loukkaantumisen tapauksessa Sun Xingzhen ei voinut koskea palloon ja teki sen. Tällainen toiminta aiheutti punaisen kortin rangaistuksen. En ole koskaan kritisoinut häntä pelaajan taistelusta. Jalka loukkaantunut, mutta en usko, että Lucas Neal rikkoi tarkoituksella jalkaani. "
 
"Muutama vuosi sitten tein myös hirvittävän taistelun Nanille. Onneksi hänellä ei ollut murtunut jalka. Harva todella haluaa vahingoittaa tahallisesti vastustajia. Huono virhe pilaa todennäköisesti pelaajan koko uran. Kun tällainen tilanne putoaa ihmiseen, tunteemme ovat huonoja. "