Tietosuojailmoitus

Kiitos, että annoit tilauksen verkkosivustollamme. Toivomme vilpittömästi, että voit nauttia ostoksista täällä, joten kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi.


Tietosuojaasi


Arvostamme yksityisyytesi tietoja, joten tietosuojatietojasi suojataan. Tämä sivusto on sitoutunut turvaamaan yksityisyytesi verkkokaupoissa. Rekisteröityessään käyttäjätilien käyttäjien on annettava henkilökohtaiset rekisteröintitiedot. Ja osana tilausprosessia keräämme vain seuraavat olennaiset asiakastiedot: Nimi, Toimitus / Laskutus, Osoite Sähköposti, Osoite Puhelinnumero ja Luotto- / maksukorttitiedot. Yhteystietoja käytetään vain yhteydenpidossa sinun ollessa tarpeen mukaan. Antamistamme tietoja ei anneta eikä myydä mistään ulkopuoliselle osapuolelle, paitsi tilauskuljettajaa toimittaessasi. Toimitamme toimitusosoitteen ja puhelinnumeron vain kuljetusyrityksen kanssa. Sinulta kerätyt tiedot käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja lähettämiseen. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tilausvahvistuksen ja seurantamäärän antamiseen. Puhelinnumerosi käytetään yhteydenottoon, jos sinulla on ongelmia tilauksesi täyttämisessä tai toimittamisessa. Luottokorttitietojasi käytetään vain vahvistamaan, onko laskutusosoite sama kuin lähetysosoite.


Evästeet


Evästeet ovat aakkosnumeerisia tunnisteita sisältäviä tekstitiedostoja, joita siirrämme tietokoneesi kovalevylle selaimellasi, jotta järjestelmämme tunnistavat selaimesi ja tarjoavat ominaisuuksia, kuten kohteiden tallentamisen ostoksesi käynteihin.


Automaattiset tiedot


Turvallisuussyistä verkkosivustomme kerää ja analysoi Internet-protokollan (IP-osoitteen), jota käytetään tietokoneesi internetiin ja verkkosivustoihimme. Tämä tehdään sinun suojastasi seurantaan, kun onneton tapaus, että joku pääsee henkilökohtaisiin tai taloudellisiin tietoihisi ja avaa tilin tai tekee ostoksia nimesi mukaan.Ota yhteyttä kysymyksiin


Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai huomautuksia yksityisyydensuojauksesta, lähetä meille sähköpostia. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emmekä jaa eivät jaa vapaaehtoisesti antamia tietoja ulkopuolisille yrityksille tai organisaatioille. Meillä on parasta kiinnostusta sydämestäsi ja uskomme, että arvostamme vakuuttuneisuuttamme. Tämä on meidän sitoumuksemme.

SITE MAP
  • Klubeille 2018-19
  • Klubeille Lasten 2018-19
  • Maajoukkue 2018
  • Maajoukkue Lasten 2018
  • Klubeille Ladies 2018-19
  • Klubeille 2017-18
  • Klubeille Lasten 2017-18
  • Klubeille Naisten 2017-18