Toimitus ja palautus

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Sinun tyytyväisyys on taattu kun ostat www.jalkapallopelipaidathalvalla.com. Kauppatavarat voidaan palauttaa vialliseen vaihtoon niin kauan kuin pyyntö toimitetaan 5 päivän kuluessa tavarasi vastaanottamisesta. Kauppatavaraa voidaan palauttaa hyvitykselle tai myydä luottoa, jos tavaraa ei ole koskaan käytetty pyynnönä, joka lähetetään 5 päivän kuluessa siitä päivästä, kun se on vastaanotettu. Voit käyttää hyvitysmaksua.

Testaamme tuotteitamme ennen niiden tarjoamista myyntiin. Tarkastelemme myös jokaista tavaraa ennen kuin toimitamme tilauksia. Jos et pysty käyttämään mitään tuotteita, ota meihin yhteyttä, mielellään www.jalkapallopelipaidathalvalla.com ei ole vastuussa mistään laitteiden tai lisävarusteiden aiheuttamista vaurioista käytön aikana tai sen jälkeen.

vaihtoa

Vääriä kauppatavaroita voidaan vaihtaa samalle tuotteelle, kunhan pyyntö toimitetaan viiden päivän kuluessa tavarasi vastaanottamisesta. Tämän vaihtoehdon jälkeen ei vaihdeta 5 päivää. Toimituskulut eivät ole palautettavissa.

palautukset

Kauppatavaraa voidaan palauttaa täysipäiväisesti, ja se palautetaan aina, jos:

1. Pyyntö toimitetaan 5 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saat tavarat.

Thaw. Materiaalia ei ole koskaan käytetty.

Kolme. Kaikki aineelliset kuljetukset, pakkaukset, käsikirja (t), takuukortti ja mukana toimitettavat tarvikkeet, varaosat ja lisävarusteet sisältyvät palautettuihin tavaroihin.

Huhtikuu. Asiakas palauttaa toimitusmaksun.

Palautetuista tuotteista, jotka eivät täytä edellä mainittuja ehtoja täyden hyvityksen osalta, on veloitettava takaisinmaksu. Palautusmaksu on ilmainen kaikille tuotteille, joissa on avattu pakkaus tai puuttuvat toimitukset, pakkaukset, käyttöohjeet, takuukortti, lisävarusteet, osat ja / tai tarvikkeet.

Tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita, ei hyväksytä, haavoitettu, naarmuuntunut, väärin tai minusta puuttuu alkuperäinen pakkaus. Tällöin palautusta tai vaihtoa ei noudateta ja tavara palautetaan asiakkaalle asiakkaalle. Jos asiakas on valmis maksamaan toimituksesta, hävitetään tavarat.

Huomaa, että voit palauttaa kaikki palautetut kohteet, jos päätämme, että se on tarkoituksenmukaista.

Hyvitykset myönnetään samassa maksutapauksessa, jota käytetään yleensä 14 päivän kuluessa.

Lyijypää

1. Älä pidä tuotetta sen hankkimisen jälkeen.

Thaw. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ennen kuin ostat meiltä, ​​jos sinulla on epäilyksiä koosta. Muussa tapauksessa emme voi hyväksyä pyyntösi väärän kokoista.

Kolme. Kiistan vakiokoko.

Huhtikuu. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ennen kuin ostat meiltä, ​​jos et ole varma materiaalista. Muussa tapauksessa hänen fyysinen pyyntöilmoituksensa hyväksyttiin väärin.

Saattaa . Et halua tuotteitamme.

6. www.jalkapallopelipaidathalvalla.com varaa palauttamispolitiikkamme perusoikeuden

SITE MAP
  • Klubeille 2018-19
  • Klubeille Lasten 2018-19
  • Maajoukkue 2018
  • Maajoukkue Lasten 2018
  • Klubeille Ladies 2018-19
  • Klubeille 2017-18
  • Klubeille Lasten 2017-18
  • Klubeille Naisten 2017-18