06.02.2020
Barcelonan tuoreen loukkaantumisen jälkeen klubi punnitsee parhaillaan hyökkäysmahdollisuuksiaan ja haluaa tuoda peitteensä köyhtyneelle joukkueelleen.   Kun Ousmane Dembélén vahingon laajuudesta on asetettu aikataulu - pelaajan allekirjoittamiseen on oltava vähintään viisi kuukautta - Barcelona osuu siirtomarkkinoille etsiessään hyökkäävää aukkoa, etenkin yrittäessään peitä Luis Suárezin jättämä kuilu (Uruguaylaiset olivat tehneet 41% Barçan maalista t..
04.11.2019
Tottenhamin ja Evertonin välisessä ottelussa Sun Xingyin ottelu aiheutui vakavasti murtuneesta jalka Evertonin keskikenttäpelaaja Gomezista, ja korealaiset saivat myös punaisen kortin. Taivasurheilupallossa oleva Carragher kertoi, että Gomez rikkoi jalkansa onnettomuuden vuoksi. Tragediasta katsomallaan hän ei ajatellut, että Sun Xingyun taistelu oli punaisen kortin toimenpide.   Carragher sanoi: "Se ei todellakaan ole punaisen kortin toimenpide. Jos kyse on punaisesta kor..
02.08.2019
Sir Alex Ferguson ottaen vastaan ​​Arsene Wengerin, Jose Mourinho pyyhkäisee melkein kaikissa tai Manchester City uudistaa meluisaa naapurustonsa rauhallisesti oikeutettujen, vakiintuneen eliitin levottomuuteen Abu Dhabin haltuunoton jälkeen.   Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa voimme olla toisen suuren ryönnän keskuksessa, varmasti kun Pep Guardiola ja Jurgen Klopp pysyvät vastuussa. Molemmat seurat pitivät kaupan puolella viime kaudella, joten on sopivaa, että h..
19.04.2019
Cristiano Ronaldo vaatii suurta kunnostusta Juventuksessa, kun tiistaina on tullut Mestarien liigan tappio Ajaxia vastaan.   Vaikka hänen suuri kilpailijansa Lionel Messi vaivasi Manchester Unitedia ja varmisti Barcelonan läsnäolon kilpailun puolifinaaleissa, Juventus heitti pois lyijyn, ja Erik ten Hagin varhainen nuori puoli voitti sen.   Ronaldo, joka voitti kolme Mestarien liigan otsikkoa peräkkäin Real Madridin kanssa ja ilmestyi kahdeksassa peräkkäisess..
20.02.2019
Federico Chiesa vahvistaa olevansa yksi käynnissä olevan Serie A -kampanjan suurista päähenkilöistä, ja hän on pelaaja, jota arvostavat suuresti monet eurooppalaiset huippukerhot, varsinkin Italiassa, jossa Juventus ja Inter haluaisivat saada palvelunsa turvaamaan seuraavat palvelut kesä.   Juventus on siirtynyt Chiesalle jo vuosia ja ensimmäinen yhteydenotto juontaa juurensa 2017 Federico Bernardeschin kanssa käytyjen neuvottelujen ohella.   Toisaalta on I..
09.11.2018
Hän on yksi muodikkaimmista jalkapalloilijoista liigassa ja Luis Enrique on sisällyttänyt Espanjan Mario Hermosoon seuraavaan Espanjan joukkueluetteloon, joten ei ole ihme, että Real Madrid on kiinnostunut hänen palveluistaan ​​ja aikoo käyttää vaihtoehtoaan hänelle tammikuussa. Los Blancos voi ostaa pelaajan 7,5 miljoonalla eurolla ja koska he odottavat vielä täysin kunnon Jeesus Vallejoa ja näkevät mitä kilpailua Hermoso tuo, se näyttää olevan sopimus, joka toteutetaan...
11.10.2018
Ei ole vain Real Madridia, joka joutuu sopeutumaan elämään ilman Cristiano Ronaldoa.   Portugalin kansallinen jalkapallojoukkue on myös joutunut selviytymään ilman tähtiä eteenpäin jalkapallo pelipaidat, kun hän rikkoo kansainvälisiä tehtäviä sen jälkeen, kun hän siirtyi Juventukseen ja raiskauksen syytöksestä häntä vastaan.   Ronaldoa ei ole kutsuttu maajoukkueesta maailmancupin jälkeen, ja portugalilainen jalkapalloliitto on jo sanonut, että h..
03.09.2018
Real Madridin brasilialainen teini Vinicius Jr tunsi klubinsa ristiriidan tummemman puolen jalkapallo paidat netistä Atletico Madridin kanssa, kun hänen vastustajansa pisti hänet, kun hän oli sijoittuen kahdesti reserve-team derby-ottelussa sunnuntaina.   Vinicius, 18, siirtyi Realiin kesäkuussa Brasiliaan kuuluvien jättiläisten Flamengon allekirjoittamasta 42 miljoonasta eurosta, mutta ei ole päässyt ensimmäiseen joukkueeseen ja on pelannut varauspuoltaan Real Mad..
23.08.2018
TURIN, Italia - Cristiano Ronaldo oli "kohtalo" liittyä Juventukseen, kun hän pyrkii olemaan vain toinen pelaaja, joka voitti Mestarien liigan kolmella eri klubilla.   Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventukseen off-season-sarjassa 112 miljoonan euron ennätyksestä (131,5 miljoonaa dollaria).   "Elämässä on asioita, jotka näyttävät olevan kohtalokkaita, ja tässä tapauksessa se oli sellaista", Ronaldo sanoi haastattelussa DAZN-suoratoistopalvelusta. "En ol..
03.08.2018
Real Madridin presidentti, Florentino Perez, tekee Don Balonin mukaan viimeisen vaihtoehdon Chelseaille Eden Hazardille tulevina päivinä.     Euroopan mestarit eivät kuitenkaan ole valmiita täyttämään Bluesin maailmanennätystä 235 miljoonan euron arvosta belgialaiselle.   Perez toivoo, että Chelsea haluaa tehdä liiketoimintaa, kun konkreettinen tarjous jätetään.     Tarjous on noin 180 miljoonaa euroa, ja Madrid tekee selv..
SITE MAP
 • Klubeille 2019-20
 • Klubeille Lasten 2019-20
 • Maajoukkue 2018
 • Maajoukkue Lasten 2018
 • Klubeille Naisten 2019-20
 • Klubeille 2018-19
 • Klubeille Lasten 2018-19
 • Klubeille Ladies 2018-19
 • Klubeille 2017-18
 • Klubeille Lasten 2017-18
 • Klubeille Naisten 2017-18